Magyar Szakmai Tudakozó

Széleskörű cégadatbázis

Névnap

Ma 2022. január 21., péntek, Ágnes napja van. Holnap Vince és Artúr napja lesz.

Elite Cosmetix

Megye
Budapest
Telefonszám
1/630-3004, 30/478-2728
Fax
1/630-3005
E-mail
GPS
N47.491602, E19.071085
Több éve vizsgáljuk az internetes keresőrendszerek működését, hogy megtaláljuk a módját, miként lehet leggyorsabban eljuttatni a kincset érő információt Hozzád. Ennek érdekében (s mert a tapasztalatok ez irányba vezettek minket,) elkezdtük felépíteni rendszerünket: a gazdaság és a közélet minden területét rendszereztük. 

Minden ágazatnál nélkülözhetetlen információkat találsz - az általános útmutatáson túl néhány ötletet, melyeket akár azonnal hasznosíthatsz. A vállalkozások közvetlen elérhetőségét nyugodt szívvel ajánljuk az adott témakörökkel kapcsolatban. Az adatbázisban szereplő cégek boldogan válaszolnak minden a szakmájukat érintő kérdésre. Persze ne lepődj meg, ha ajánlják a saját terméküket! Kérdezd őket bátran a szolgáltatásaikról, hasonlítsd őket össze, és válaszd ki a Neked tetsző szolgáltatót, és ne csalódj többé a szolgáltatás minőségében! 

Az átfogó témakörök és alkategóriák elrendezése segít eligazodni akkor is, ha nem tudod pontosan mit keresel. A főoldalon mindig a legkeresettebb kategóriákat emeljük ki, bízva abban, hogy ráhibázunk arra, amit keresel. 

A kategóriákon belül további ötletekkel szolgálunk néhány kapcsolódó kulcsfogalom ajánlásával - nehogy elkerülje a figyelmed egy rokon témakör cégeinek sokkal kézefekvőbb szolgáltatása. 

A fő kategóriák egyikére klikkelve, az adott témakör aloldalára kerülsz. Itt van lehetőséged az alkategóriák szerint böngészni vagy csokorba szedni az adott szakma piaci szereplőinek részletes elérhetőségét. Vegyünk egy példát. Az építőipar, építkezés témakör oldalán külön böngészhetünk többek között az építőanyaggal, generál kivitelezéssel, épületgépészettel, nyílászárókkal, szobafestéssel foglalkozó cégek információi és azonnali elérhetőségei között. A cég, intézmény névre kattintva jutsz el a honlapjukra. 

Természetesen az egyes kategóriákhoz tartozó ajánlásokban úgy kell minden esetben döntenünk, hogy a felhasználónak a lehető legjobb megoldási alternatívát nyújtsuk. Nem is az a célunk, hogy az üzlet és a közélet minden szereplőjét szerepeltessük adatbázisunkban, mert a minőséget elsőszámú szempontnak tartjuk. Az üzleti élet mellett helyet biztosítunk a közélet, a társadalom egyéb szervezeteinek is az alapítványoktól az iskolákon át hivatalos eljáráshoz kapcsolódó tevékenységekig (pl. közjegyzők, ügyvédek). Néhány szervezetet, céget több helyen is megtalálhat a rendszerünkben, mert ezeknek a tevékenységi köre több ágazathoz is kapcsolódik. A több pontos kapcsolási rendszer a jobb megtalálhatóságot, a könnyebb elérhetőséget szolgálja. 

A rendszer jelenlegi kialakítása még korántsem végleges. Érzékenyen figyeljük az üzleti és társadalmi élet legapróbb változásait, hogy ügyfeleink továbbra is megelégedetten használják a keresőrendszert. Ha találni akar egy céget, vagy meg akar találni egy céget, használja ki a Szakmai Adatbázis által nyújtott lehetőségeket.


Képek (1)
Hozzászólások (0)

Legyen ön az első hozzászóló!