Magyar Szakmai Tudakozó

Széleskörű cégadatbázis

Névnap

Ma 2022. január 21., péntek, Ágnes napja van. Holnap Vince és Artúr napja lesz.

VadKert Centrum Kertészeti Áruda

Megye
Bács-Kiskun
Cím
6230, Soltvadkert, Bócsai utca 39.
Telefonszám
20/886-1999
Fax
78/453-061
E-mail
GPS
N46.586765, E19.39766
Kertészeti áruházunk Soltvadkerten, az 54-es számú főút 43. kilométerszelvényénél található. Cégünket 2007. nyarán alapítottuk azzal a céllal, hogy a kis-, és nagykereskedők legkülönbözőbb növény vásárlási igényeit kielégítsük. 

A VadKert Centrum Kft-t három személy alapította, Révész Rezső, Révész Tamás és Révész Zsanett. Révész Rezső 25 éve végez kertészeti termesztést egyéni vállalkozóként, így a tulajdonos megismerkedett a termesztés teljes vertikumával, kezdve a beszerzési, anyagelosztási folyamatokkal, egészen az értékesítésig. Révész Tamás 2004. év óta végzi a vállalkozásban termelt áru értékesítését, Révész Zsanett pedig kiemelkedő tapasztalatokat szerzett pénzügy - controlling területén, Magyarország egyik piacvezető energetikai cégénél. A sikeres tevékenységhez adottak a tulajdonosok elméleti ismeretei is (kertészmérnöki, növényvédelmi, pénzügy-számviteli, valamint kereskedelmi diploma), ugyanakkor rendelkeznek hosszú távú gyakorlati tapasztalatokkal is. 

Vállalatunk egyik irányvonala a kiskereskedelmi értékesítési tevékenység, melynek fő profilját kertészeti áruk (dísznövények, kerti fák, cserjék, egynyáriak, stb.) jelentik, de különböző kerti eszközök, kertépítészet (öntözéstechnika, automatizálás stb.) is jelen vannak. A másik jelentős tevékenységi kör a kiskereskedelmi vonatkozásban, a növényvédő szer és a műtrágya árusítása. Ezek jelentős értékeket képviselnek és magas a hozzáadott érték tartalmuk, ugyanakkor árusításukhoz megfelelő képzettség szükséges, mellyel cégünk munkatársai rendelkeznek. 

Vállalatunk a kiskereskedelmi tevékenység mellett nagykereskedelmi tevékenységet is folytat, hiszen a sokévi termelői múltra visszatekintve fontosnak tartjuk, hogy a termelők minél olcsóbban jussanak hozzá a termeléshez szükséges eszközökhöz, ezzel csökkentve termelési költségeiket. Így a már meglévő, több mint 25 éves kertészeti tevékenységből eredő baráti és jó üzleti kapcsolatokat kihasználva, vállalatunk a kertészeti termesztés eszközeinek (öntözőrendszerek, fóliák stb.) és alapanyagainak kedvező áron történő nagykereskedelmét (import szaporítóanyag, hagymagumók, segédanyagok stb.) is végzi.

A kertészeti termékek forgalmazása mellett kertépítéssel és kerttervezéssel is foglalkozunk. Ezen tevékenységet Kárpáti Ágnes munkatársunk végzi, aki végzettségének (zöldség és dísznövény kertészmérnök valamint kertépítő és zöldterület-fenntartó szakmérnök) köszönhetően bármilyen udvarba, térbe a vevő által megálmodott növényeket telepíti oly módon, hogy az a legszebb képet adja, harmonizálva környezetével, otthonával. 

Számunkra az a legfontosabb, hogy a vásárló elégedetten távozzon áruházunkból! Ennek érdekében széles áruválasztékkal és udvarias, segítőkész, hozzáértő személyzettel várjuk kedves Vásárlóinkat! 
Látogasson el Ön is hozzánk, hogy szebbé varázsoljuk otthonát!


Képek (5)
Hozzászólások (0)

Legyen ön az első hozzászóló!